L'aplicatiu per a cooperatives i grups de consum!!!

Aplicoop és un gestor de comandes on-line pensat per a grups de consum on participen els seus membres. Els socis consumidors poden fer comandes de productes de forma fàcil i veure les comandes que han realitzat anteriorment.

Aplicoop dona els totals per enviar als proveïdors de productes frescs, a la vegada que permet controlar l'estoc de productes que s'emmagatzemen.

A més, disposa d'un procés de generació de factures en base al que realment s'ha introduït en la cistella, és a dir, allò que els socis s'emporten i que sovint és diferent al que han demanat.

Incorpora la funció moneder, així qualsevol soci pot conèixer tant el seu estat de comptes envers la cooperativa, a més d'altres enes per a la comissió que s'encarrega dels assumptes econòmics. Per saber-ne més

Novetats de la versió 3

Introdueix l'iva i el marge comercial en els preus

A les pantalles de fer cistelles hi afegeix la possibilitat de fer-ho per famílies, no només per productes com fins ara. Les dues visualitzacions permeten introduir noves famílies i nous productes al proces vigent, així com modificar els preus del productes mentre fem les cistelles.

Ja no es poden editar les factures, sino que en el seu lloc es poden realitzar devolucions i factures fora de procés

Afegeix una pantalla per canviar els preus de més d'un producte a la vegada. Per saber-ne més

Baixa-te'l

Aplicoop és gratuït i té llicència GPL. Funciona amb PHP i MySQL. Està optimitzat per a Firefox i resolució de pantalla 1024x768. Saber-ne més